Diensten & Service

Uitstekende service voor, tijdens en na uw aankoop!

Als klant van Bekmann Elektra bent u verzekerd van vakkundig en persoonlijk advies. Wij luisteren naar uw wensen en geven vakkundig advies. Desgewenst bekijken we de situatie bij u thuis. Samen met u maken wij een weloverwogen keuze uit ons complete assortiment met alle vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit.

Aflevering

Al onze producten kunnen worden thuisbezorgd en vakkundig worden geïnstalleerd dan wel afgesteld, op afspraak -wanneer het u uitkomt!

Omdat elke situatie uniek is, stemmen wij graag samen met u af welke werkzaamheden het beste aansluiten op uw behoeften. Bij de levering van uw nieuwe apparatuur worden de verpakkingen en e.v.t uw oude apparatuur retour genomen. Wij zorgen er dan voor dat hier op een duurzame wijze afscheid van genomen word.

Reparatie

Wij leveren producten van goede kwaliteit, met een lange levensduur. Tevens zit er op al onze producten een fabrieksgarantie van minimaal twee jaar.

Mocht uw apparatuur helaas toch dienst weigeren dan staan onze monteurs voor u klaar. Zij zullen op een door u gekozen moment, bij u langskomen voor een onderzoek. Mocht uw apparatuur niet ter plekke gerepareerd kunnen worden, dan zullen zij uw apparatuur retour nemen en word deze in onze werkplaats gerepareerd of opgestuurd naar de fabrikant. In veel gevallen is een vervangend apparaat voor u beschikbaar in de periode dat uw eigen apparatuur word gemaakt.